VORES HISTORIE


Det Lille Orø-værksteds grundlægger er Malthe, der i 2010 byggede og solgte sine første fuglehuse på Orø. På det tidspunkt var han 9 år og Orøs yngste iværksætter.


I 2014 etablerede Malthe værkstedet som virksomhed sammen med sin far, mor og lillebror. I de efterfølgende år blev sortimentet af haveprodukter udvidet, og senest er flere interiørprodukter kommet til.


Vi har i dag værksted på Orø og i Jyllinge og samarbejder med flere virksomheder om genbrugstræ, produktionsrester

og FSC-mærket træ.


Vi sælger vores bæredygtige produkter via egen hjemmeside,

på markeder og udstillinger samt gennem forhandlere

i Danmark og Sverige.


Samarbejdspartnere


Tømreren på Orø og Det Lille Orø-værksted samarbejder om direkte genbrug af træ og tagpap. Vi modtager løbende byggematerialer, som er blevet tilovers fra byggeprojekterne hos Tømreren på Orø. Dermed reduceres tømrerfirmaets materialespild betydeligt, og materialerne forbliver i lokalmiljøet, mens vi ombygger dem til nyt.


Fors Affald Holbæk A/S og Det Lille Orø-værksted samarbejder om direkte genbrug af træ. Fors indsamler rent træ fra genbrugspladserne i Holbæk Kommune. Det sker for at flytte træmaterialer op i affaldshierarkiet med henblik på genbrug i et lokalt symbiosenetværk. Vi er en del af dette netværk og overtager derfor trærester fra Tornved Genbrugsplads i form af produktionsrester og tidligere anvendt træ.

Se mere om Fors på www.fors.dk


Entreprenørfirmaet Curacon og Det Lille Orø-værksted samarbejder om direkte genbrug af træ. Curacon har specialiseret sig inden for renovering af bevaringsværdige bygninger. Det Lille Orø-værksted overtager løbende dele af de ældre træmaterialer og nye produktionsrester fra Curacon. Derved reduceres materialespildet væsentligt, til gavn for naturen og miljøet.

Se mere om Curacon på www.curacon.dk


MALTHE

Design og produktion

SILAS

Finish og fotos

NIELS

Salg og alt-mulig-mand

HELLE

Økonomi

© 2022

Det Lille Orø-værksted, v / Bache-huset

Møllebakkevej 65• 4305 Orø

Møllehaven 12A  • 4040 Jyllinge

Jesper Brochmands Gade 4 • 4. tv. • 2200 København N

www.detlilleoroevaerksted.dk • info@detlilleoroevaerksted.dk